Stap binnen.

In april 2010 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Hogezoom in Renesse. Hiermee hebben we de omslag gemaakt van een bescheiden vulstation annex shop naar een professionele duikwinkel. Wanneer je binnenstapt, word je persoonlijk geholpen met advies waar je echt iets mee kunt.
 
Persoonlijk advies (de menselijke keuzehulp)
Wij adviseren je graag bij het maken van een keuze. Als specialisten met jarenlange duikervaring, beantwoorden wij al je vragen over duikmateriaal en de bijpassende accessoires. Iedere duiker, ook kinderen, kunnen we helemaal voorzien van een totale duikuitrusting.  Wanneer je van plan bent om lekker te gaan snorkelen op vakantie,  dan hebben we ook een ruime keuze aan duikbrillen. Zelfs de glazen op sterkte liggen op voorraad gereed.
 
Reparatie en service
Wij maken gebruik van het SSI onderhoudsprogramma als wij duikspullen in onderhoud krijgen, zo kan je zelf makkelijk in de gaten houden wanneer bijvoorbeeld je ademautomaat aan een volgende servicebeurt toe is. Natuurlijk kun je ook terecht met vragen over je duikmateriaal, wij helpen je verder met, technische problemen en defecten.
 
Direct weer op weg.
In de winkel hebben de mogelijkheid om kleine reparaties uit te voeren. Dat betekent dat je in veel gevallen direct weer op weg kunt, door naar de duikstek. Is het probleem of defect niet direct in de winkel op te lossen, dan wordt bijvoorbeeld je duikpak opgestuurd naar een reparateur. Meestal hebben we wel vervangend materiaal. 
 
Openingstijden. 
In de maanden juli / augustus zijn we 7 dagen per week geopend. In het voor- en naseizoen zijn we in iedergeval altijd de weekenden open, kijk voor de zekerheid hier de site wanneer we precies open zijn. Wens je buiten deze openingstijden te komen, is het mogelijk om op afspraak langs te komen.