Ben jij klaar voor het avontuur?

Duiken is het ultieme gevoel van vrijheid. Gewichtloos zweef je door de onderwaterwereld waar je kunt genieten van prachtige flora en fauna. Probeer het gewoon, je zult er van gaan houden!

Schrijf je nu in voor de SSI Open Water opleiding, gegeven door ons professionele en vooral enthousiaste instructieteam. Met deze opleiding op zak kun je over de hele wereld duiktrips maken en de onderwaterwereld bewonderen. Je zult zelfs verbaasd zijn wat je hier in Zeeland onder water ziet . 

De opleiding kan helemaal op maat gemaakt worden voor jou of je hele familie.  Binnen 5 dagen kun je al een brevet op zak hebben. In de zomervakantie wordt deze OW-opleiding bijna continu gegeven. 

Het cursus programma 

  • Theorie: Hier begint het natuurlijk allemaal, maar we willen tijdens de cursus zoveel mogelijk in het water zijn en niet in het theorielokaal. Het SSI opleidingssysteem is zo geconstrueerd dat je de theorie helemaal zelf door kan nemen. De theorielessen kunnen we hierdoor zo kort mogelijk houden. Je moet ze meer zien als vragenuurtjes en tijd om examens te maken. Start alvast de online training 
  • Zwembad: Nu gaan we echte duiken. We brengen in verhouding veel tijd door in het zwembad,  zodat aan het eind echt de puntjes op de i staan en je helemaal klaar voor het buitenwater bent. 
  • Buitenwater: Dit is een eitje! Omdat we veel in het zwembad zijn geweest is het alleen een kwestie van dezelfde oefeningen te laten zien in wat dieper water.

 Laat je eens informeren in  het duikcentrum of schrijf je nu in

 

 

Foto's – Klik voor een vergroting