Dive professional opleiding

Zou het niet leuk zijn om je hobby om te zetten in een carrière?
Een SSI Dive Professional worden kan deze droom mogelijk maken. De missie van een SSI Dive Professional is beginners te inspireren en te beïnvloeden te groeien in duikervaringen, met het doel een toegewijd duiker te worden. Duiken is zo uniek dat mensen en natuur nergens zo dicht bij elkaar komen als in het water. Als SSI Dive Professional kun je carrière maken die de moeite waard is en bovenal erg leuk! Dus.......ben je op zoek naar iets buitengewoons? Iets doen waar anderen alleen maar van dromen? Mensen hun leven helpen veranderen? Deuren openen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden? Dit alles, en meer, wacht je als je SSI Dive Professional bent. 

Waarom kiezen voor SSI

Flexibiliteit – SSI’s Training Standards en Total Teaching System zijn de perfecte mix van structuur en flexibiliteit. We trainen je zo dat je als Dive Professional in staat bent om beslissingen te nemen, om de uitdagingen van je geografische gebied en de behoeften van je cursisten te ontmoeten.
Kwaliteit – SSI’s Dive Professional traject zal je leren om duiken te leiden, traint je wat er nodig is om zelfverzekerde, comfortabele duikers te op te leiden en maakt je een waardevolle toevoeging in een dive center of resort.
Erkenning – SSI Dive Professionals zijn wereldwijd gerespecteerd vanwege hun reputatie hoe ze duikers opleiden. Het feit dat bedrijfseducatie een deel is van de Dive professional training maakt de opleiding mede uniek.


Daarnaast hanteert SSI de gewaardeerde ISO certificering wereldwijd. Met meer dan 30 SSI Service Centers in de wereld, 3000 geautoriseerde Dive Centers en Dive Resorts in meer dan 110 landen en opleidingsmateriaal vertaald en geprint in meer dan 25 talen, wacht er een wereld met mogelijkheden voor u bij SSI.