Met zoveel water in de buurt, kan je eigenlijk niet om het duikcentrum De Witte Boulevard heen. In het duikcentrum vertegenwoordigen we een aantal gerenommeerde merken waaronder Beuchat, Subgear, Apeks, Whites, Sealife en nog vele anderen. We nemen graag de tijd, om je goed te informeren over het duikmateriaal, zodat je de juiste keuze voor de aanschaf van je duikspullen kunt maken. Er is een uitgebreid assortiment met alles dat een sportduiker of snorkelaar zich maar kan wensen. Zelfs aan de kinderen is gedacht. Er is altijd een assortiment nieuw en gebruikt materiaal voor deze “groeiende” groep.   

 

Kwalitatief hoogwaardige neopreen droogpakken in 1, 2, 4 en 5 mm. Perfecte pasvorm door het ’Off the Peg – Made to Fit’ concept. We kiezen uit 19 maten
het pak dat het beste past. Vervolgens wordt het naar jouw wensen aangepast, vaak zonder extra kosten. Verder kun je het pak van allerlei gemakken laten voorzien. 

Uitproberen? Droogpak specialty? Pak vergeten? Cursus in kouder water ?
Je kunt zo’n geweldig O’Three pak ook gewoon huren.

   
Beuchat duikmaterialen
Beuchat is één van de grootste fabrikanten ter wereld voor duikmaterialen. In 1934 heeft Beuchat aan de wieg gestaan van vele technologische ontwikkelingen in de duiksport. Zo ontwierpen ze de wereldberoemde Jetfin en de eerste isolerende duikpakken. Tegenwoordig zijn ze nog steeds een van de belangrijkste fabrikanten van neopreen pakken. Dit bleek maar weer eens met de introductie van de Focea Comfort in 2007.
   
oceanic, goede instrumentenlijn
Deze Amerikaanse fabrikant is in Europa iets minder bekend, maar in Amerika des te beter. Oceanic staat bekend door een enorm goede instrumentenlijn (die ook veel aan andere leveranciers geleverd wordt)  en met Hollis als merk voor de technische duiker hebben ze een groot aanbod van innovatieve producten die elke voor elke duiker een aanvulling kunnen zijn.
   
Atomic Aquatics als je kwaliteit, veiligheid en comfort je enige eisen zijn.

Atomic is het compromisloze merk in de duiksport. Als kwaliteit, veiligheid en comfort de enige eisen zijn is die je aan je apparatuur stelt kies je voor Atomic Aquatics.

   
De ademautomaten van Apeks worden wereldwijd geroemd om hun betrouwbaarheid en het is dan ook niet verwonderlijk dat ze de voorkeur genieten van vele technische duikers die in de zwaarst denkbare omstandigheden duiken.
   
Aqualung droogpakken passen altijd.
De reeds bekende Whites droogpakken worden vanaf heden door Aqualung geleverd. Het blijven dezelfde vertrouwde pakken die we al ruim 5 jaar leveren met een ongekende bewegingsvrijheid. Maatwerk is bij deze pakken absoluut niet nodig, de pasvorm is voor iedereen geschikt. Lichter als een natpak in de reisvariant en steviger als welk droogpak dan ook in de nieuwe kevlar uitvoering. 
   
Scubapro Deep down you want the best.
We zijn erg trots te kunnen melden dat we vanaf 2016 ook Scubapro dealer zijn geworden. Scubapro is een van de meest gerenommeerde merken in de industrie met een aantal iconische producten. De MK 25 eerste trap en S600 tweede trap zijn hiervan misschien wel de bekendste voorbeelden. Maar ook in ontwerp van pakken, maskers en vinnen is Scubapro enorm onderscheidend. De slogan is niet voor niks: Deep down you want the best! Scubapro bestaat sinds 1963 en deze Amerikaans fabrikant is onderdeel van Johnson Outdoor groep. 
   
Sealife underwater cameras, fotograferen voor iedereen.
Steeds meer duikers ontdekken het plezier van fotograferen onder water. Sealife speelt hier goed op in door een range van camera’s te produceren die geschikt zijn voor iedereen van snorkelaar tot gevorderd duiker. Het is een systeem dat makkelijk uit te breiden is wanneer u groeit als onderwater fotograaf.
   
Green Force duiklampen, onverwoestbaar en goed
Licht is onontbeerlijk in onze wateren. Het Belgische bedrijf Green Force is sinds 1999 actief en uitgegroeid tot een van de meest
vooraanstaande leveranciers van duiklampen ter wereld. Het wordt in meer dan 24 landen verkocht. Ze hebben fantastisch de omslag gemaakt van Halogeen naar LED wat we tegenwoordig allemaal gebruiken en de lampen zijn praktisch onverwoestbaar.
   
Al meer dan 40 jaar biedt Scuba Schools International (SSI) trainingen, duiken certificering, educatieve middelen voor duikers, duikinstructeurs, duikcentra en resorts over de hele wereld. Gestart in 1970, is SSI nu uitgegroeid  tot een van de grootste Opleidingsorganisties ter wereld. SSI biedt gedrukt materiaal aan in meer dan 25 talen. Sinds 1 juni 2010 is SSI een van de weinige opleidingsinstituten dat zich heeft gekwalificeerd voor een mondiale ISO Certificering.