Groeien als duiker

Het is tijd om het Continuing Education programma van SSI te ontdekken.
Deelnemen aan een specialty cursus is een geweldige manier om je vaardigheden aan te scherpen en een aantal nieuwe dingen te leren. Continuing Education is spannend en grenzeloos. Kies je persoonlijke combinatie van opleiding en duikervaring om je duikdoelen van vandaag te bereiken! Elk specialty programma biedt bepaalde voordelen waardoor je telkens een stap dichter bij je ultieme duikervaring komt. Ons doel is om je voor te bereiden op het avontuur dat voor je ligt en ervoor te zorgen dat je een leuke tijd beleeft!
Je kunt je inschrijven voor de programma's die vou jou interessant zijn. Je raakt steeds meer vertrouwd met het materiaal en je gaat comfortabeler in het water liggen. Je doel is tenslotte dat je onafhankelijk van je SSI instructeur kunt duiken en samen met je buddy kunt genieten. Elk specialty programma is gebaseerd op juiste kennis, vaardigheden, uitrusting en ervaring die nodig zijn om een ervaren duiker te worden.
 
SSI Specialty Diver 
De aanvullende duikkwalificering van SSI is hoger dan de gevorderde cursussen van welk ander agentschap dan ook. Om het brevet voor Specialty Diver te krijgen, moeten 2 specialty cursussen worden afgerond en moeten in totaal 12 duiken gemaakt worden. 
Alle onderstaande specialties worden door De Witte Boulevard gegeven. Laat je in het duikcentrum informeren over de specialties en schrijf je in
 
Voor een SSI vervolgbrevet heb je opleiding en ervaring nodig! 
Bij het halen van brevetten komt er meer kijken dan alleen training. Je moet je training combineren met ervaring. Pas als je de opleiding en je ervaring hebt voltooid word je gebrevetteerd. Door dit systeem is iedere SSI Advanced duiker dus ook een gevorderde duiker. Zo kom je in aanmerking voor de brevetten:

Verschillende specialty erkenningen

COMBINEREN...

INDIVIDUELE SPECIALTY PROGRAMMA'S
 

MET...

DUIK ERVARING
 

ONTVANG...

ERKENNINGSBREVET
+

NIVEAU 2

12 Duiken
=
           
+

NIVEAU 3

24 Duiken
=
           
+

NIVEAU 4

50 Duiken
=
         
+

NIVEAU 4

50 Duiken
=