Een ademautomaat dient elk jaar geserviced te worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van verschillende merken ademautomaten. Je kunt je automaat  inleveren bij het duikcentrum in Renesse. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat je automaat perfect volgens de fabrieksspecificaties nagekeken wordt. 

Een ademautomaat dient zoals je waarschijnlijk wel weet, elk jaar door een erkend servicebedrijf geserviced te worden. Voor het onderhoud maken we gebruik van het SSI onderhoudssysteem. Hierdoor kunt je zelf goed in de gaten houden wanneer je duikmateriaal weer aan onderhoud toe is. Na het onderhoud van je ademautomaat krijg je een uitgebreid werkplaatsrapport mee alsmede de vervangen onderdelen. Zo is je eigen administratie op en top in orde.

We beseffen dat er niets zo vervelend is als aan de waterkant staan met materiaalpech. We zijn er als duikcentrum dan ook op ingesteld om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Kleine reparaties kunnen we uitvoeren terwijl je wacht. Wanneer het een groter probleem is, hebben we meestal vervangend materiaal uit de duikschool, zodat je toch Lekker door kunt Duiken!

 

Foto's – Klik voor een vergroting