Duikmateriaal huren 2023

Masker / Snorkel / mondstuk huurautomaat zijn niet in de prijs inbergepen. Deze kunt u bij het duikcentrum aanschaffen. 

Fles 8-10-12-15 liter incl. vulling € 15,00
*Automaat set incl computer excl. mondstuk €5.- € 17,50
Fles, automaat en jacket € 30,00
Masker € 10,00
Jacket € 15,00
Lood gordel tot 10 kg € 10,00
Lamp oplaadbaar €20,00
Natpak € 21,00
Schoentjes € 8,00
Handschoenen € 8,00
Buitenvinnen € 8,00
Complete uitrusting 1 kalenderdag € 69,50
Complete uitrusting 2 kalenderdagen € 95,00
Complete uitrusting 3 kalenderdagen € 120,00

Bij de huur dient een geldig paspoort of rijbewijs als borg te worden achtergelaten. Bovendien dient een duikbrevet getoond te worden. Bij eventuele verlies en/of schade worden de kosten aan de huurder doorberekend. Let erop dat u volgens afspraak het gehuurde materiaal retour brengt als het duikcentrum geopend is. 

 

Laat je adviseren voor een goed passend masker in het duikcentrum. Dan loopt er geen water in je masker tijdens je duik!

Het is veel prettiger je "eigen duikuitrusting" te hebben.
Een duikuitrusting huren is voor een keertje leuk, maar als duiken inmiddels je hobby geworden is, dan is het veel prettiger je eigen duikuitrusting te hebben. Vooral omdat het materiaal op jouw afgestemd is, het comfortabel zit, omdat je weet hoe alles werkt en waar alles te vinden is tijdens de duik. 
Wij adviseren je graag bij het maken van een keuze. Als specialisten met jarenlange duikervaring, beantwoorden wij al je vragen over duikmateriaal en de bijpassende accessoires. Iedere duiker, ook kinderen, kunnen we helemaal voorzien van een totale duikuitrusting.  Wanneer je van plan bent om lekker te gaan snorkelen op vakantie,  dan hebben we ook een ruime keuze aan duikbrillen. Zelfs de glazen op sterkte liggen op voorraad gereed.